de waxsalon

De Waxsalon is een gespecialiseerde waxsalon in Benschop en biedt professionele waxbehandelingen.

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen.
Door onze wax is waxen voor iedereen mogelijk. Daarnaast is het een van de meest natuurlijkste manier van haren verwijderen.

De wax is een warm, zachte crème of hardwax en wordt met een spatel op de huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibele plakje wat er snel vanaf wordt verwijderd. Met de crème wax wordt de wax verwijderd met 100% katoen.

Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Pas na 4 weken hoef je er weer aan te denken, in deze tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar ingroei, maar een zacht huid.

Bij De Waxsalon doen we er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Werken snel en op afspraak.

We zijn gedreven en ervaren en zorgen voor een fijn en goed resultaat.
Tot ziens in de salon !

(De WaxSalon is onderdeel van Medisch Pedicure Mandy Talsma)

informatie

over de wax behandeling

Voor het waxen:

1. Laten groeien:
Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

2. Voorbereiding:
Voor een optimaal resultaat, kun je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.

3. Pijn
De wax methode is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je zouden vertellen dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder naarmate je vaker hebt gewaxt.

Na het waxen:

1. Schoon houden
24 tot 48 uur na de behandeling:
Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. en warmte en wrijving vermijden. Denk bijvoorbeeld aan zwembad of sauna's.

 2. Scrubben
Vanaf 3 dagen na de behandeling:
Vanaf nu mag je je huid gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen.

3. Afspraak.
Je kan een nieuwe afspraak inplannen over 4 weken. In deze weken is het belangrijk dat je niet scheert of trimt.