Wij hebben een CLIËNTEN stop, hierdoor is het niet mogelijk om een afspraak te plannen, bestaande CLIËNTEN mogen een afspraak inplannen.

over ons

Wij behandelen met veel plezier alle soorten voetklachten op een vakkundige wijze en volgens de richtlijnen van ProVoet en de branchevereniging. Medisch Pedicure Mandy Talsma is een praktijk met twee voetverzorgers/pedicures werkzaam zijn. Beiden zijn gediplomeerd medisch pedicure voor de behandeling van voeten met diabetes, reumatische aandoeningen en chronische ziekten.
Medisch Pedicure Mandy Talsma is opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP) en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Regelmatig worden bijscholingen en aanvullende opleidingen gevolgd om de nieuwste ontwikkelingen en technieken te blijven beheersen.

Over Mandy

Hi, dit ben ik!

In mijn praktijk behandel ik met veel plezier voetverzorging op cosmetisch en medisch gebied. Bij de voetbehandeling worden uw voeten heerlijk verwend en gaat u met een ontspannend en prettig gevoel naar huis.

Mijn naam is Mandy Talsma en in 2015 ben ik afgestudeerd als Medisch Pedicure MBO niveau 4. Tijdens mijn opleidingen Medisch Pedicure MBO niveau 4, heb ik gewerkt bij een erkend leerbedrijf en veel ervaring opgedaan. In 2015 mijn eigen pedicure bedrijf, Medisch Pedicure Mandy Talsma opgestart aan huis en sinds 2016 verhuisd met mijn praktijk naar het pand van BeautyPlaza in Montfoort.

Ik ben aanwezig op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mandy

-xoxo-

over chantal

Hi! Dit ben ik!

Mijn naam is Chantal Wildschut, ik ben nu 10 jaar medisch pedicure, moeder van een zoontje van 2 jaar en tevens docent in het pedicure vak.
Ik heb mijn eigen praktijk maar om mijn collega's te helpen kom ik tijdelijke bijspringen. Hopelijk tot snel.

Chantal

-xoxo-