over mij

Ik behandel met veel plezier alle soorten voetklachten op een vakkundige wijze en volgens de richtlijnen van ProVoet en de branchevereniging. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure voor de behandeling van voeten met diabetes, reumatische aandoeningen en chronische ziekten.
Medisch Pedicure Mandy Talsma is opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP) en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Regelmatig worden bijscholingen en aanvullende opleidingen gevolgd om de nieuwste ontwikkelingen en technieken te blijven beheersen.

Over Mandy

Hi, dit ben ik!

In mijn praktijk behandel ik met veel plezier voetverzorging op cosmetisch en medisch gebied. Bij de voetbehandeling worden uw voeten heerlijk verwend en gaat u met een ontspannend en prettig gevoel naar huis.

Mijn naam is Mandy Talsma en in 2015 ben ik afgestudeerd als Medisch Pedicure MBO niveau 4. Tijdens mijn opleidingen heb ik gewerkt bij een erkend leerbedrijf en veel ervaring opgedaan. In 2015 heb ik mijn eigen pedicure bedrijf opgezet, Medisch Pedicure Mandy Talsma. 

Mandy

-xoxo-

neem contact op