medisch pedicure

Ik behandel alle soorten voetklachten, op een vakkundige wijze en volgens de Richtlijnen en Beroepscode van ProVoet en de Code van de Voetverzorgingsbedrijf.
Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister pedicures, hier worden al onze diploma's en certificaten geregistreerd.

Ook als u geen problemen heeft met uw voeten bent u bij mij van harte welkom voor een cosmetische behandeling, zoals bijvoorbeeld het lakken van de teennagels met nagellak of gellak of een voetmassage.

Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. De behandeling is hierdoor pijnloos.

Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

prijslijst

cosmetisch/medische pedicure behandelingen:

Volledige cosmetisch/medische pedicure behandeling € 35,00 
Anamnese, desinfectie van de voet, verdikte nagels dun maken, nagels knippen / fraisen, nagels polijsten, nagelomgeving schoonmaken, ingegroeide nagels behandelen eventueel, eelt verwijderen eventueel, likdoorn verwijderen eventueel, drukvrij leggen van de nagel of likdoorn eventueel, heerlijke voeten scrub en als afsluiter voeten crème.

Deze behandeling is ook te boeken met :
Volledige cosmetisch/medische pedicure behandeling incl. Nagellak € 42,00 
Volledige cosmetisch/medische pedicure behandeling incl. Gellak € 50,00 

Basis cosmetisch/medische pedicure behandeling € 24,00
Alleen verzorging van de teennagels.
Anamnese, desinfectie van de voet, verdikte nagels dun maken, nagels knippen/fraisen, nagels polijsten, nagelomgeving schoonmaken, ingegroeide nagels eventueel behandelen en een heerlijke voetencrème.

Deze behandeling is ook te boeken met:
Basis cosmetisch/medische pedicure behandeling
incl. teennagels lakken € 31,00 
Basis cosmetisch/medische pedicure behandeling incl. gellak € 41,00


Alleen verzorging van een likdoorn of een ingegroeide teennagel € 18,00 
Wordt één specifiek probleem behandeld.

Behandeling van meerdere likdoorns/ingegroeide teennagels € 22,00 

Gellak op de teennagels, zonder pedicure behandeling € 27,50 

Verwijderen van alleen de gellak € 20,00 


Prijslijst vanaf maart 2023

mijn specialiteiten

Diabetische voet
Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie
Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek
De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek
Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. 

Codecertificaat 
Het code certificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden. 

Voet- en onderbeenmassage 
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden. 

voetverzorgingstips

Voeten verdienen uw aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, dan is dit zeker geen loze kreet.
U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. U kunt relatief eenvoudig zelf een aantal van deze ongemakken aan uw voeten voorkomen of verhelpen door het volgen van de onderstaande tips.

Goede schoenen kopen is belangrijk voor gezonde voeten

Volgens onderzoek kunt u het beste in de namiddag uw schoenen kopen. In de loop van de dag kunnen uw voeten een beetje opzwellen dus dan is de (na)middag een goed tijdstip om ze te passen.

Laat je voeten iedere keer dat je schoenen past opmeten en laat ze opmeten als je staat. Let er op dat je de schoenen aan allebei je voeten past. Veel mensen hebben namelijk 1 voet die langer is dan de andere. Wanneer dat het geval is, koop de schoenen dan op maat van de grootste voet!

Mijn persoonlijke tip: Prik blaren niet door!

Blaren worden veroorzaakt door huidwrijving. Maak ze niet kapot, maar plak er een pleister over en laat deze zitten tot de blaar er op natuurlijke wijze vanaf valt in bad of in de douche. Was het gebied waar de blaar zat dan goed schoon, gebruik zo nodig wat ontsmettend middel, en bedek de huid met een steriel verband.

Koude voeten voorkomen? Minder pumps dragen!

Koude voeten zijn te voorkomen door minder vaak pumps of hoge hakken te dragen. Deze schoenen knellen namelijk en voorkomen een goede doorbloeding.

Tips!