Reviews

wat mijn klanten zeggen:

Pedicure 

Dorthy 

Vanmorgen bij jou geweest, super blij met mijn voeten, zo fijn geholpen. Dank je wel Mandy

Jan

Mandy is bij mij al enige tijd bekend, heeft mij altijd keurig en goed behandeld.

pedicure

wax

Arjanne 

Spontane meid, leuke gesprekken tijdens een professionele behandeling! Bij Mandy kom je met plezier weer terug.

Sjaak

Zeer vakkundig en bekwame behandeling, zowel aan nagels en eelt, maar speciaal hoe zij mijn likdoorn behandeld. Kan daarna zeker 6 weken zonder veel pijn er op staan. Fijn gevoel als ik weer geweest ben. 

pedicure

Wax

Nushka

Mandy is een vriendelijk en prettig persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak. Haar werkwijze is erg goed en professioneel, ze heeft duidelijk veel wax ervaring. Dezelfde avond al voelde mijn huid zacht en goed aan. De reactie van mijn achteraf is veel minder. Dat is bij andere specialisten niet het verleden wel anders geweest. Ik ga zeker terug! Bedankt! 

Issabella 

De behandelingen zijn persoonlijk en wordt met veel zorg gedaan. Zeer tevreden en voor iedereen, ook met een gevoelige huid aan te raden! 

wax

Je hebt veel kennis over wat je doet en kan dit ook goed vertellen, je legt alles uit. Prettige sfeer bij binnenkomst.

Dominique

Erg fijne pedicure behandeling gehad! Ze kijkt goed naar je nagels en legt ze goed vrij. Ben blij dat ik bij haar geweest ben! #mooievoeten.

Bianca

Mandy is een zeer goede pedicure die tijd en belangstelling heeft voor haar cliƫnten. Eindelijk eens iemand die goed naar je luistert en ook het probleem aanpakt, toppie!

Conny

Samanta is bij mij al enige tijd bekend,heeft mij altijd keurig en goed behandeld.

Jan

Ik vond het een hele fijne afspraak. Mijn voeten date was met Mandy, een hele gezellig meid die mijn voeten in de watten gelegd heeft. Ik heb gelijk vervolg afspraken gemaakt, dat zegt denk ik genoeg!! 

Femmy